Wij horen graag van u

Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u terug (gemiddelde respons binnen één dag).

E-Mail:                   info@deschansalphen.nl
Telefoon:              0651254830
Adres:                    Nieuwe Schans 2, 6626BC, Alphen a/d Maas

  Reserveren

  Volg deze stappen om uw kampeer vakantie te boeken.

  Stuur ons een bericht via het contactformulier waarin u duidelijk uw verblijfsperiode, kampeermiddel en aantal personen aangeeft. Wij zullen dan binnen èèn dag reageren mbt beschikbaarheid en u een totaalprijs aanbieden.

  Voor een verblijf langer dan 2 nachten verzoeken wij u, 14 dagen voor aankomst, een aanbetaling van 20% te doen. Na de bevestiging van uw boeking ontvangt u van ons een factuur.

  Voor een verblijf langer dan 1 nacht dient u te boeken via ons contactformulier. Wanneer u op de dag van aankomst wil boeken kunt u ons altijd bellen en vragen naar de beschikbaarheid van kampeerplaatsen. Betaling geschiedt dan bij aankomst op locatie.

  Tijdens het recreatieseizoen zijn wij van 9:00 tot 20:00 telefonisch bereikbaar, in het winterseizoen van 09:00 tot 17:00. Mocht u in het recreatieseizoen na 20:00 nog een plaats willen reserveren voor de volgende dag dan kunt u het telefonisch altijd even proberen;)

  Wanneer u interesse heeft in een vaste lig/sta plaats kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen op: 06 5125 4830. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om geheel vrijblijvend bij ons langs te komen om mogelijkheden te bespreken.

  Wanneer u interesse heeft om bij ons een feest te vieren dan kunt u altijd een afspraak maken via ons contactforumulier of telefonisch op: 06 5125 4830. We kunnen dan op locatie kijken hoe we voor u een onvergetelijk feest kunnen organiseren!