Loading...
Verhuur 2018-05-30T16:35:49+00:00

KAMPEREN MAAR DAN NET EVEN ANDERS!

U kent het wel. Aankomen op de camping en dan nog de auto uitladen, die vervelende tent opzetten (hopen dat je geen haringen bent vergeten) en alles inrichten. Wij nemen alle zorgen uit handen en bieden volledig ingerichte accommodaties aan voor een goede prijs! Boeken doet u eenvoudig via AirBnB of via onze ”Contact” pagina.

Ingerichte tent

Deze accommodatie is vanaf April 2018 via AirBnb te boeken. Mocht u alvast willen reserveren of bent u benieuwd naar deze accommodatie? Neem dan contact met ons op.

Reserveer

Chalet

Deze accommodatie is vanaf April 2018 via AirBnb te boeken. Mocht u alvast willen reserveren of bent u benieuwd naar deze accommodatie? Neem dan contact met ons op.

Reserveer

EEN OASE VAN RUST

Het is redelijk uniek om direct aan het water te kunnen kamperen op een kleinschalige en intieme camping. Onze verhuur accommodaties hebben ieder hun eigen karakter en zijn geschikt voor jong en oud.

Vanaf april 2018 gaan onze nieuwe en luxe accommodaties in de verhuur! De compleet ingerichte tenten bieden plaats aan twee personen, deze accommodatie is al vanaf €30 per nacht te boeken. Wij hebben gekozen om deze tenten zo in te richten dat u van alle gemakken bent voorzien. Zo slaapt u op een twee-persoons matras dat wij ”hotel” waardig voor u opdekken en kunt u op een gasstelletje uw maaltijden bereiden. Het enige wat u zelf mee hoeft te nemen zijn handdoeken en een goed humeur!

Ons luxe chalet biedt plaats aan 4 personen en is van alle gemakken voorzien, deze  accommodatie is al vanaf €40 per nacht te boeken. Het chalet heeft verwarming in alle ruimtes, een keuken met afzuigkap, sfeerhaard en en-suite badkamer.

Bent u opzoek naar een volledig ingerichte accommodatie temidden van de natuur op een kleinschalige en intieme camping? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Volledig ingericht

  • Direct gelegen aan het water

  • Ideaal te combineren met een van onze activiteiten

  • Geniet van de kleinschalige en intieme setting

  • Midden in de natuur

  • Goede prijs-kwaliteit verhouding