VOOR IEDER WAT WILS!

Combineer onze activiteiten en zorg zo voor een onvergetelijke dag aan of op het water!

Sloep varen

Heelijk genieten van een dag op het water met eigen kapitein! Wij bieden een legio aan mogelijkheden; van een tocht naar Ravenstein icm stadswandeling tot aan een middag dobberen op de Gouden Ham. Ook kunnen wij tijdens de sloep vaart zorgen voor hapjes en drankjes.

Vanaf €15 p.p.

Suppen

Suppen is een van de meest ontspannende vormen van watersport, ideaal voor een warme zomermiddag! Het is momenteel een van de snelst groeiende vorm van watersport en wint snel aan populariteit door zijn toegankelijkheid. Ontdek natuurgebied de Hemelse waard!

Je huurt al een bord voor €10 per uur

BBQ aan het water

”Een zomer is natuurlijk niet compleet zonder BBQ. Geniet van heerlijk vers vlees in combinatie met een heerlijk gekoeld drankje. Wij bieden BBQ’s aan van 10 tot wel 200 personen waarbij u kunt kiezen uit vele verschillende samenstellingen. Ook is het mogelijk om door een kok uw vlees te laten bereiden.

Vanaf €15 p.p.!”

Cruise op de Maas

Wilt u heerlijk genieten met familie, vrienden en/of collega’s van een cruise op een mooi jacht, onder begeleiding van een “kapitein”, dan bent u hier van harte welkom! Wilt u een boottocht maken naar Ravenstein of Batenburg en afsluiten met een barbecue of geeft u de voorkeur aan een moonlightvaart of varen naar de Gouden Ham ….alles is mogelijk!

Vanaf €30 p.p. obv 4 personen (2 uur)

Coaching

Een coaching sessie tijdens een heerlijke vaartocht inclusief lunch. Tijdens een ontspannen vaartocht ga jij je laten meevoeren met de stroom en ik zal je daarin begeleiden. Klotsend water tegen de boot, de watervogels, de blauwe lucht en zon zullen een ontspannen uitwerking op je lichaam en geest hebben. Pure verwennerij en optimaal genieten!

Vanaf €50 p.p. (per dagdeel)

Flyboarden

Flyboarden is de nieuwste en meest spectaculaire watersport van dit moment. De vele mogelijkheden en sensatie maken flyboarden tot een unieke beleving. Flyboarden geeft een gevoel van vrijheid door u te laten vliegen als een superheld of duiken als een dolfijn.

Vanaf €55 per persoon per 30 minuten

Escape Room

De tijd loopt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Denk jij dat je met een groep binnen de tijd weet te ontsnappen? Laat maar zien dan! Ideaal voor een familie/bedrijfs uitje of tijdens een vrienden-weekend. Wij verzorgen deze activiteit vanaf 15 personen.

Vanaf €25 p.p.

Food darts

De combinatie van voetbal en darten in één spel. Show je voetbalskills tegenover je vrienden en maak uit wie de beste is. Het bord is voorzien van klittenband waardoor de ballen op het bord blijven plakken. Speel verschillende spelvormen of doe een toernooi met je vrienden.

Footdarts per dagdeel vanaf 4 uur: €175 per dagdeel.

Expeditie Robinson

Verschillende kampen strijden tegen elkaar tijdens Robinsonproeven. Speel met vrienden, collega’s of familie het Expeditie Robinson uitje. Voer met je team uitdagende opdrachten uit en voorkom dat je naar de eilandraad moet. Op een leuke manier doe je teambuilding activiteiten met elkaar waarbij niemand afvalt!

Vanaf €22,50 p.p.

ONZE COMBINATIES

Alles is mogelijk maar wij hebben alvast een paar van onze favoriete combinaties op een rijtje gezet!