GENIETEN VAN RUIMTE, RUST EN DE NATUUR DOET U OP DE SCHANS!

De Schans is gelegen in een rijk natuurgebied. Sinds de hoge waterstand eind vorige eeuw zijn de agrarische weilanden omgevormd tot uitgestrekte delta’s waarin vele weide en water vogels een rijke voedsel bron vinden. De zilverreiger, ooievaar en wulp zijn graag geziene gasten. De maas vallei biedt ook een overwinteringsplaats voor veel ganzen soorten. De zangvogels zoals wielewaal en putter kunt u horen en zien. Recent is ook de bever in onze haven gespot. Ontdek de idyllische dorpen van Maas en Waal met de fiets en maak gebruik van het uitstekende fiets netwerk welke u over de mooiste dijken van de omgeving leidt.

Laat u verrassen door de prachtige natuur van Maas en Waal!

Wakker worden met een glimlacht op uw gezicht? Dat doet u op de Schans; wordt gewekt door de tjilpende vogels en geniet van de wijdse uitzichten! Op onze camping groet iedereen elkaar en er hangt een zeer gemoedelijke sfeer. Neem een frisse duik in het schone water van de Maas of geniet van uw middag op een SUP bord. Zie de zon zakken vanaf ons terras aan het water en zoek de warmte op van ons gezellige bruine café of zak lekker weg in onze lounge bij de openhaard. De dag sluit u natuurlijk af onder het genot van een drankje op ons strand bij een gezellig kampvuur.

Sfeer is iets dat moeilijk te beschrijven is en daarom nodigen wij u graag uit op de Schans om dit tijdens een bezoek zelf te ervaren!

  • Ruime en hygiënische sanitaire voorzieningen
  • Speeltoestel voor de kinderen
  • 24/7 toegang tot parkeerplaats
  • Chemisch toilet loospunt
  • 6 aMp stroomvoorziening
  • Riool aansluiting (vaste plaatsen)
  • Watertap
  • Wasmachine en droger
  • Gratis Wifi
  • Zwemstrand en steiger

De Schans is gelegen in het prachtige land van Maas van Waal. Maak gebruik van de prachtige fietsroutes langs de beide rivieren en bezoek onderweg idyllische dorpjes. Voor uitjes in de omgeving zit u ook niet verlegen. Zo kunt u op fiets afstand de tuinen van Appeltern, Tingieterij Alphen, bierbrouwerij Oijen, kasteel Hernen of stroomgemaal de Tuut bezoeken. Ook is het mogelijk via het water een mooie dagtrip te maken naar ”de Gouden Ham” of prachtige vestigingssteden zoals Batenburg en Ravenstein. Mooie historische stads centra zoals Den Bosch en Nijmegen liggen op ongeveer een half uurtje rijden met de auto; ideaal voor een dagje shoppen of historische stadstoer.

Geniet van de voor Maas en Waal typerende gestrekte groene natuur en het perfecte fiets route netwerk!   

Tijdens uw vakantie geniet u natuurlijk graag van een hapje en drankje. Op de Schans is dit geen enkel probleem! Op ons ruim opgezette terras kijkt u uit over de Maas en zult u zich even in het buitenland wanen. Rond het middaguur serveren wij heerlijke lunchgerechten en gedurende de hele dag kunt u onze heerlijke Franse frites proeven. In de avond schuift u gezellig aan in ons bruine café of zoekt u de warmte op in onze lounge bij de open-haard. Wij zorgen dag in dag uit voor goede muziek, gezelligheid en een relaxte sfeer.  Tijdens het seizoen worden er verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd.

Kom het leven vieren!

Meer Info

Vaste Jaarplaatsen

Onze ruim opgezette jaarplaatsen bieden u de mogelijkheid om van 1 april to 31 oktober te vertoeven op de Schans. Veel plaatsen hebben direct uitzicht op het water en u staat al vanaf €1.500 per jaar.

Kampeerplaatsen

Onze toeristische plaatsen zijn zo ingericht dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Wij bieden plaats aan toercaravans, vouwwagens en tenten. U kampeert bij ons al vanaf €21 per nacht.

Kampeerplaatsen aan het water

Uitkijken op het water tijdens uw verblijf en genieten van de prachtige fietsroutes van Maas en Waal? Bij ons kan het. De kampeerplaatsen zijn direct gelegen aan water. U staat al vanaf €23 per nacht!

Wat de Schans zo bijzonder maakt?

Onze ruim opgezette kampeerplaatsen midden in het groen zorgen voor een ontspannen en rustgevende vakantie.

De Schans is een kleinschalige en intieme camping direct gelegen aan het water en beschikt over uitstekende faciliteiten.

Combineer uw bezoek met aan ons terras aan het water, sloep varen of een van onze vele anderen activiteiten.

Geniet tijdens uw vakantie van de voor Maas en Waal typerende wijdse groene natuur en het uitstekende fietsroute netwerk.