EEN UNIEKE LOCATIE EN HUISELIJKE SFEER IN COMBINATIE MET WARME GASTVRIJHEID

Een lekker speciaal biertje onder het genot van geroosterd brood met brie, honing, walnoten en rucola. Onze kaart biedt voor ieder wat wils. Wij gaan voor simpele maar eerlijke en smaakvolle gerechten. Onze koffie wordt natuurlijk gezet met verse bonen en we hebben altijd een seizoensbiertje op de tap. Niet teveel poespas maar wel kwaliteit en goed bereid, daar gaan wij voor! O.a. op ons lunch menu: Geroosterd brood met brie, twee krokketen op een bammetje, soep van de dag en een uitsmijter. S’avonds kunt u genieten van een bordje franse frites met een kroketje, balletje gehakt of een fricandel.

Een zomer is natuurlijk niet compleet zonder BBQ. Geniet van heerlijk vers vlees in combinatie met een heerlijk gekoeld drankje. Wij bieden BBQ’s aan van 10 tot wel 200 personen waarbij u kunt kiezen uit vele verschillende samenstellingen. Ook is het mogelijk om door een echte kok uw vlees te laten bereiden. Al vanaf €15 per persoon!

Tijdens de BBQ genieten van een prachtig uitzicht en goede muziek doet u natuurlijk op de Schans! Zeer geschikt voor bedrijfsfeestjes, verjaardagen of spontane en gezellige zomeravonden. 

Onze horeca is bij uitstek geschikt om uw feestje te vieren! Heeft u iets te vieren en wil u dit op een bijzonder locatie doen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van bruiloft, verjaardag tot bedrijfsfeest bij ons is alles mogelijk. Wij zijn zeer flexibel en u kunt uw feest geheel naar smaak verzorgen. Denk daarbij aan de keuze voor muziek, het verzorgen van een buffet of BBQ en de ruimte die u wenst te gebruiken (terras/bruin café/lounge). Tijdens mooie zomeravonden zorgen wij dat ons terras voor uw beschikbaar is en in geval van regen of lagere temperature geniet u van uw feest in ons bruin café of lounge.

Kom het leven vieren!

Vanwege corona zijn er voorlopig geen evenementen dit seizoen. Wel zijn we aan het kijken naar wat er mogelijk is en houden u op de hoogte mochten we toch weer leuke avonden gaan organiseren.

Een feest maakt u nog completer door deze te combineren met een van onze activiteiten.

  • Flyboarden
  • Sloep varen
  • Food darts
  • Suppen
  • Escape room
  • Groepsspellen (6-kamp)

Combineer uw feest in onze horeca met een van onze activiteiten en beleef een dag om nooit te vergeten!

Meer Info

Kom bij ons het leven vieren!

NEEM CONTACT MET ONS OP