faq

VEELGESTELDE VRAGEN

Vragen? Bekijk hier de Veelgestelde Vragen (FAQ).
Ook de meest gestelde vragen omtrent het coronavirus kun je hier vinden.

Wanneer u bij ons boekt via onze eigen website dient u het volledige verschuldigde bedrag direct te betalen middels IDeal. 

Wanneer uw boeking onverhoopt niet door kan gaan gelden annuleringsvoorwaarden.  Tot 2 weken voor aanvang van uw vakantie krijgt u het volledige bedrag terug. Wanneer u binnen 2 weken voor aanvang van uw vakantie annuleert brengen wij 50% in rekening voor omzetderving en servicekosten. Wanneer u binnen 3 dagen voor aanvang van uw vakantie annuleert brengen wij de volledige 100% in rekening voor omzetderving en servicekosten. 

Helaas is het niet mogelijk om op voorhand een plek te reserveren. Wanneer u bij ons op locatie aankomt staat het u wel vrij om één van de vrije plekken zelf te kiezen. 

Wij zijn bereikbaar telefonisch tussen 10:00 en 21:00. De huidige openingstijden van onze horeca kunt u vinden op de contactpagina.

Bij ons Floatel, Tiny house en Luxury Lake Lodges zit beddengoed inbegrepen. U kunt er echter altijd voor kiezen om uw eigen beddengoed mee te nemen. Graag wel even van tevoren aangeven dan houden wij er rekening mee! 

De check-in tijd voor al onze accomodaties is 15:00 en de check-out 10:00. Voor op de camping kunt u om 14:00 inchecken en dient u uiterlijk om 12:00 uit te checken. 

Honden en katten zijn helaas in onze accomodaties niet toegestaan. Op ons campingveld zijn de volgende huisdieren wel toegestaan;

  • Honden, katten, egels, hamsters, goudvissen, tibetaanse tijgers, de wolf, meerkoeten, dolfijnen, minivarkens, valk en mollen (indien bovengronds)

Bezoekers zijn welkom dienen zich te melden aan de receptie. Deze hebben echter geen toegang tot ons zwembad. De toeslag voor bezoekers is €5-, per dag. 

Op de meeste plekken binnen de jachthaven en de camping heeft u goed WIFI ontvangst. Voor het wachtwoord kunt u zich melden bij de receptie. 

Open vuur op de camping is ten strengste verboden. In een vuurschaal is het toegestaan indien uw omgeving en de rest van de camping er geen last van heeft. 

Om 23:00 dient de camping stil te zijn. Uiteraard mag u net zo lang buiten blijven zitten als u wil, het geluidsniveau moet echter nihil zijn. 

U kunt er lekker op uit trekken met uw fiets over de dijken en pitoreske dorpen in de omgeving. Daarnaast kunt u bij Riverside in Appeltern verschillende activiteiten doen. Uiteraard zijn er op ons eigen terrein tal van verschillende activiteiten te doen. Informeer bij de receptie voor alle activiteiten.

Voor telefonische reserveringen

Neem contact op met ons Contact Center via:

  • 06-51254830
  • info@deschansalphen.nl

Adres

De Schans Alphen
Nieuwe Schans 2
6626BC, Alphen a/d Maas

Blijf op de hoogte

Volg ons ook op social media: Facebook, Instagram en Youtube.