VERMAAK VOOR IEDEREEN!

Bij een vakantie hoort natuurlijk het nodige vermaak. Om u hierbij te helpen kunt u genieten van de volgende ”prettigheden”. Voor de kleintjes en jongeren hebben wij een air-mountain waar ze lekker kunnen springen en zichzelf uitleven. In onze horeca staat een Nintendo Switch met Maria Karts waar jong & oud zich vaak mee vermaakt. Ook liggen er in de horeca vele bord spellen die u tevens mee mag nemen naar uw accommodatie. Wilt u tijdens een zonnige dag buiten met elkaar de strijd aan gaan dan kunt u een potje Petanque (Jeux de Boules) spelen onze nieuw aangelegde banen (2022) of elkaar uitdagen met een potje Kubb. Ook hebben wij vanaf juni 2023 een gloednieuw zwembad en beschikken we weer over Sup boarden.

WATER PRET!

Nou dat gaat wel lukken;) Een van de grootste bijdragers aan pret tijdens uw vakantie is natuurlijk het water! Zonder waterpret geen vakantie zeggen wij altijd. U kunt tijdens uw verblijf op vele manieren genieten van het water. Zo kunt u heerlijk zwemmen in onze plas die buiten de heetste periode van het jaar altijd heel schoon is. De kleintjes kunnen lekker aanrommelen op ons zwem strandje en de grootste zandkastelen bouwen. Vanaf juni 2023 zult u gebruik kunnen maken van een gloednieuw zwembad met zonne-terras. Wilt u actief het water op gaan dan kunt u een SUP board huren en de plas gaan verkennen. Boot verhuur is mogelijk bij onze collega’s van Riverside in Appeltern.

Ons zwembad is in het hoofdseizoen geopend van dinsdag tot zondag en in september in de weekenden van 12:00 tot 20:00.

VISSERIJ ALLERLEI.

Onze plas is bij uitstek geschikt voor een heerlijke vis vakantie. Onze seizoensplaatsen aan het water zijn helaas al helemaal vol geboekt voor aankomend seizoen maar er zijn nog ”voldoende” stekjes op ons terrein om heerlijk te kunnen vissen. Zo vist u vanaf onze vissteiger of komt u met uw eigen vissersboot en maakt u gebruik van ons exclusieve viswater met grote snoeken en snoek baarzen. Door de ligging direct aan het water is dit de plek voor een vis vakantie in Gelderland. Onze plas direct gelegen aan de Maas bied u tevens de mogelijkheid de Maas op te gaan en zo uw kansen op een mooie vangst  te vergroten. Wij hebben zelfs ons eigen viswater direct aan de camping en verstrekken dan ook bij verblijf een ”de Schans VisPas.

De Schans

CAMPING | JACHTHAVEN | TERRAS

Kom bij ons het leven vieren!