Onze passie voor het creEeren van het fijnste
mini resort aan de maas!

DE SCHANS IS UNIEK!

De intieme en kleinschalige setting direct aan het water zorgt ervoor dat u op de Schans ultiem kunt genieten van uw welverdiende vrije tijd!

De Schans is gelegen in het prachtige land van Maas en Waal te Alphen aan de Maas, Gelderland. Gevangen in het groen is dit een plek met een uniek karakter en volgens velen is dit een zeer ”bijzonder plekje”. Sinds 2015 zijn wij bezig met het opbouwen van een recreatie locatie waar u optimaal van uw vrije tijd kunt genieten, dit te midden van prachtige groene natuur. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel en u zult zich bij ons snel thuis voelen. Kom bij ons het leven vieren!

 

Wat de Schans zo bijzonder maakt?

Groots in klein zijn! De faciliteiten op een klein en intiem resort van een ''groot park''. Alles natuurlijk met een ''de Schans' signature.

Het water! Pret in, op en aan het water staan centraal op de Schans. Zonder water geen vakantie zeggen wij zelf altijd. Dus kom op met die water pret.

Laat u verrassen door alle heerlijkheden op ons prachtige Terras aan het water! Doe mee aan een leuke PubQuiz of een heerlijke BBQ op onze OFYR.

Uniek overnachten doet u in een van onze accommodaties. Van hotel kamers op het water tot compleet ingerichte Luxury Lake Lodges.

NATUURLIJK GENIETEN